۱۱ پاسخ

سلام اره من میدم بهش

دکتر دختر من گفت شیرموز بده برای صبحانه اما من هنوز ندادم اینو موقعی گفت که گیسو ۶ ماه و نیمش بود

سلام من دارم میدم داخل فرنی حریره بادام،شیر برنج،شیرموز ،شیر کم چرب استفاده میکنم ولی میجوشانم تا حالا مشکلی براش پیدا نشده

سلام
من دررحد پخت فرنی یا شیر برنج یا سوپشیر از شیر پاستوریزه یا شیر گاو که از دامداری میگیره شوهرم استفاده میکنم
برای پخت غذا اشکتل نداره البته بچه ای که حساسیت نداره به عنوان نوشیدنی زیر یکسال مجاز نیست.

نه زیریکسال ممنوعه

داخل غذا مجازه بدی عزیزم ولی نه بعنوان شیر خوردنش .گناه داره طفل معصوم

من میدم از دکترش اجازه گرفتم گفت میتونی بدی

شیر پاستوریزه زیر یکسال ممنوع خانوم عزیزی که از ۵دماهگی داری شیر پاستوریزه میدی کارتون اشتباه

نه زوده بعدیک سال

فکر نمیکنم درست باشه بزار بالای یکسال

من میدم ازپنج ماهگی