۶ پاسخ

منم هفته ۱۸ هستم حس نمیکنم ازمنم میپرسن اخه من نمیدونم تکون بچه ما به بقیه چه سودی میرسونه

من از الان حس ميكنم مثل ماهي تكون ميخوره
نگران نباش حس ميكني كم كم
تازه براي من قدامي هم هست

سلام عزیزم واسه این چیزای کوچیک اصلا به خودتو فسقلت ناراحتی تزریق نکن.تکونای بچه بستگی به جفت داره

عزیزم طبیعیه منم هفته ۲۲ تازه یه جیزایی حس میکنم اونم خیلی کم

نه عزیزم نگران نباش من ۱۸ هفته فقط مثل ماهی میپرید ۲۰ هفته دیگه تکون کاملا احساس میشه

سلام عزیز هیچ مشکلی نیس من از هفته شانزدهم حس کردم .مدل جفتمم قدامیه .ولی هر بچه ای یه جوره .تا ۲۴هفته فرصت داری