۶ پاسخ

زیره سبز باعث افزایش شیر میشه عزیزم ولی بقیه موارد رو نمیدونم خوب از خود مشاورمیپرسیدی که اینا کم نمیکنه شیر رو؟ درکنارش خودت هم چیزهایی که شیر زیاد میکنه مثل چای کمرنگ خرما سبزی خوردن دلستر اینا بخور که شیرت کم نشه

زیادنبایدمصرف شه

من خواستم دمنوش بگیرم بخاطر گرمی بدنم گفتن ممنوع الان استفاده کنی

عزیزم دمنوش باعث کاهش وزن نمیشه
این مواد هم اکثرا طبع گرمی دارن
ممکنه بچه گرمیش کنه و اذیت بشه
بازم با دکترتون مشورت کنین

من الان رژیم شیردهی دارم اصولی دارم روند لاغر شدنو طی میکنم محاله غذا همون باشه وبا چندتا آب لاغر بشه آدم

عزیزم اول اینکه دمنوش باعث لاغری نمیشه لااقل اینو ژورنالهای معتبر دنیا اثبات کردن باز نمیدونم چرا برخی دکترها تجویز میکنن منم تا حالا ندیدم دکتر تغدیه دمنوش بده چطو ممکنه انسان مثلا روزی ۱۸۰۰کالری مصرف کنه بعد بیاد یه چای زنجبیل بخوره و در ماه ۵کیلو بده کلا به دور از عقل و علمه و اینکه مطمئن باشید اون گیاهان تاثیر میذاره در طعم شیر