۱۰ پاسخ

عزیزم دخترم رو برای واکسن دو ماهگیش من نیم ساعت قبل دو برابر وزنش دادم طبق نظر پزشک فوق تخصص
بهداشتم گف برا چار ماهگی قبلش بده بیار

بدی بهتر هست روی جای واکسن هم قطره استامینوفن بریزی عالیه

ارههه عزیزم منم دادم دکترش گفت موردی نداره بده

من هم دو ماهگی و هم چهارماهگی قبلش ب کیانم استا دادم

من چند نفری ک دیدم قبل واکسن قطره دادن ینی همون نیم ساعت قبل

نهرقبلش نده گلم سیستم ایمنی بدن و میگن ضعیف میکنه

سلام من هروقت میبرم واکسن از دکتر میپرسم چند قطره بدم زنگ بزن بپرس طبق وزنش میگه چقد بدی

نه اصلا ندین چون بدنش باید یکم واکنش نشون بده وقتی واکسن زدن براش فوری شیرش بده که اروم بشه و به محض اینکه رسیدی خونه دو برابر وزنش قطره بده هر ۴ ساعت کمپرس یرد بذار پاهاشم قنداق کن که پاشو تکون نده دردش نگیره

سلام گلم من طبق دستور دکتر دادم خدارو شکر دخترم اذیت نشد

منم دخترمو باید فردا ببرم برا واکسن نمیدونم بدمش یا نه