۶ پاسخ

سلام خانم خوبی نگرام نباش طبیعی منم خیلی نگران بودم الان امدم تو ۷ماه تکون متوجه میشم

منم همیجوری حسش کردم دیگه حس نکردم میگن طبیعیه

آره منم امروز همینجوری حس کردم خیلی لذت داره

هنوز خیلی زوده. و همین که حسش کردی کافیه. الان کوچیکه و بیشتر طوری قرار میگیره که متوجه نمیشی. از هفته های ۲۵ به بعد بیشتر حس میکنی.

سلام عزیزم طبیعیه رفته رفته بیشر حس میکنی

سلام عزیزم .از هفته ی ۲۴ به بعد بهتر درکش میکنی و این طبیعیه .بدن هر کس با دیگری فرق داره ...نگران نباشید اگر صدای ضربان قلبش رو شنیدید