۳ پاسخ

من قبل از خواب بهش شیر میدم، بعد یکم باهاش حرف میزنم یا بازی می‌کنم یا کتاب میخونم، بعد میذارم رو پام میخوابونمش... و سعی میکنم تا 4 ساعت بعد از شیری ک دادم، دیگ شیر ندم...
دارم سعی میکنم از شیر شب بگیرمش چون خیلی برای دندون بده و میتونه کمک کنه ک شب بهتر بخوابه و از روی عادت شیر خوردن بیدار نشه...

پسرم ساعت ده یازده میخوابه معمولا تا بیدارم هر دو ساعت بهش شیر میدم
همون توی جاش آروغشو دیگ نمیگیرم

من کنار خودم میخوابونم ۹میخوابه ۱۱یا ۱۲بیدار میشه دراز میکشم و شیرش میدم