۶ پاسخ

الان ک ۲۸ روزشه شروع کن بهش یاد بدی شبو بخوابه مثلا از ساعت ۱۰ یا ۱۱ بزارش رو پات بخوابه تا اگرم خوابش نمیاد تا ۱۲ دیگ خوابش میبره بعدم برقارو حتما خاموش کن اگرم بیدار شد شیرش بده خوابیده ولی خیلی مواطب باش خوابت نبره تا بخوابه پوشکشم عوض نکن شبا قبل خوابش عوض کن اگرم پی پی کرد با دستمال تمیز کن تا خوابش نپره ۱ ماه اذییت میکنه ولی درست میشه عوضش، من دخترم الان ۳ روز دیگ ۳ ماش میشه شبا حتی نشسته هم شیرش بدم بزارمش زمین بازم میخوابه،اصلا پی پی نمیکنه

تقریبا از دوماهگی دیگه شبا میخوابه ولی بازم بستگی به بچه داره بچه ها باهم متفاوتن

عزیزم تا ۳ماهگی باید تحمل کنی تا کامل خوب بشه ,دختر من تازه داره خوابش خوب میشه

الهی بچه منم دقیقا مثل بچه شما

سلام مثل دختر من روزا خواب عمیقی داره اما شبا خیلی هوشیاره

هر چی بزرگتر بشن بیشتر میخوابن