۱۰ پاسخ

پسر منم آلرژی داره دکتر گفت با شیر خودت درست کن

سلام.
پسرمنم به شیر و گوشت گاو ،و ۶ماده ی غذایی دیگه آلرژی داره که کلا مصرف نمیکنم.
ولی برای شروع غذای کمکی دکتر بردم و گفت ۱۲۵سی سی شیر پاستوریزه ی نیم چرب رو با یک قاشق مرباخوری ارد برنج و شکر مخلوط کن و از روزی یک قاشق مرباخوری شروع کن بهش بده،چون شیر پخته میشه احتمال حساسیت دادنش میاد پایین.(البته مقدار حساسیت بچه ها هم باهم متفاوته)
و گفت اگر دیدی مشکلی ایجاد نکرد و بیقرار نشد وعده هارو اضافه کن.
الان به ۳وعده در روز در هر وعده ۲قاشق رسیده شکرخدا مشکلی ایجاد نکرده.

بچه منم حساسیت داشت با اب براش درست میکردم، وقتی خنک میشد یکم شیر خشک اضافه میکردم ولی بچه من بدون شیرخشک بهتر میخوره

با شیر خودت درست کن عزیز

با آب يا با شيرخودت

سلام دو قاشق مربا خوری آرد برنج ۱قاشق م خ شکر ۱ لیوان آب شروع کن من دکتر از ۴ ماهگی اینو داد شروع کردم برای بچه رفلاکسیم

شیرخشک مخصوص آلرژی یا شیرخودتو توش بریز...

گلم باشیر خشک درست کن زده تو خوده گهواره طرز درست کردن

با شیر خشک بهش بدید یا لعاب برنج و بادام سفید کنید بهش بدید خیلی خوشمزه میشه پسرم عاشقشه

عزیزم خیلی بچه ها اینجورین
اصلا غصه نخور ناراحت نباش
شیر و محصولات گاوی تازه برا بچه ها ضرر هم داره از بس ک سرده
براش حریره درست کن
ارد برنج اب و کمی شکر و پودر یادم

برای سوپشم گوشت گویفند بزار خاصیتشم بیشتره
مرغ هم میتونی بذاری