۵ پاسخ

به خاطر وزنش بوده عزیزم خودتو تقویت کن غذای مقوی بخور تا رشد کنه مشکل حادی نیست اگر دکترت اجازه داد پودر لیدی میل بخور بچه رشد میکنه و وزن میگیره نگران نباش

وای منم استرس گرفتم نکنه اینجوری بشه ینی بده از سن بارداری کوچیک تر باشه؟؟
مشکل حادیه؟

من اینجوری شدم یه هفتس درگیرم تو روخدا پیگیری کن
سه روز بیمارستان کرج بودم هردفعه ی چیز گفتن امروز دارم میرم تهران

وزنش کم بوده ، تقویت کن خودتو مغزیجات پروتیین خیلی بخور ، به صلاحدید دکترت میتونی ترومام هم بخوری

خب حتمأ لقاح دیرتر بوده استرس نداره عزیزم خیلیا اینجوری میشن