۵ پاسخ

به منم گفت جفت پایینه ولی استراحت مطلق نداد فقط گفت رعایت کن تا بره بالا
من سرپا هستم گاهی ظرف میشورم
آشپزی میکنم ، یعنی منم باید استراحت مطلق میشدم؟

سلام عزیزم اره منم مثل شما بودم رفت بالا🥰

آره عزیزم اگه استراحت کنی میره بالا سعی کن نزدیکی نداشته باش چیز سنگینی بلند نکن .بیشتر استراحت داشته باش و سرپا نایست زیاد تولت فرنگی استفاده کن میره بالا نگران نباش خیلیا رو اینطور میگن دوباره میره بالا

ن خطر ندارد فقط باید واقعا استراحت کنی تا بره بالا

اره عزیزم میره بالاواسه بیشترخانما همینه من ک رفتم انومالی دکترم گف بیشترخانماباردارهمینن تا۱۸هفته میره بالاانشالله ک ازشمام میره نگران نباش