۵ پاسخ

من هر دوتا بچه هام دارن و دکترم گفت به مرور میره

ببین دختر من پشت دو تا پلکش بعد از یه هفته به دنیا اومدن قرمز شد دکتر این که بوس فرشتس ... اسم پزشکیشو نمیدونم... بهم هیدروکوتیزون یک درصد چشمی داد مالیدم بعد از یه هفته هی بهتر شد

دختر منم پشت گردنش داره

دختر منم داشت،الان ۳سالشه. محوتر شده ولی کامل نرفته. وقتی تب میکنه یا گرمش میشه و جیغ میزنه دوباره پررنگ میشه

بله بچه من داره دکتر بردم گف خود ب خود خوب میشه کاری لازم نیس بکنید