۷ پاسخ

سلام . دختر من که اصلا اهل عذا نیست بخوره اندازه دوتا قاشق عذا خوری واسش میریزم اونم ب زور میخوره با ماست

۲قاشق مرباخوری هم نمیخورع

من نشمردم تابحال هردفعه میخوام بشمارم یادم میره وسطاش .امروز برنج تا ۱۰ تا باقاشق خودشو شمردم متبقی یادم رفت فکرکنم یه۱۵/۱۸ تا میخوره

غذایی که دوست داره رو خوب میخوره ولی غذایی که علاقه نداشته باش زیاد نمیخوره

دختر منم خیلی کم غذا میخوره منم فقط حرص میخورم کاری از دستم بر نمیاد

سلام عزیزم امیدوارم پیام منو بخونی. دختر شما راه افتاد؟؟

گاهی ۲-۳قاشق مرباخوری گاهی تا۲۰تت هرقدرمیخواد میخوره