۱۱ پاسخ

منم هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک
زیادم شیر خشک میدم ولی بازم به شیر خودم بیشتر علاقه داره
هردوتاشو خوب میخوره خداروشکر
فقط نمیدونم چرا چاق نمیشه😁

البته شیشه شیر ها هم تاثیر دارن من مارک اونت گرفتم شبیه سینه مادره پایینش پهنه بعد یکم نوکش باریک شده من خداروشکر هر وقت شیشه میدم بعدش سینه خودمم میگیره ولی شیشه زیاد نمیدم

اره عزیزم منم همین کار و کردم شیرم کم بود شرایط روحی بدی داشتم شیر خشک هم در کنارش دادم الان که رفته پسرم تو پنج اصلا سینه رو نمیگیره و گریه وحشت ناک میکنه سعی کن اصلا شیشه ندی و اشتباه منو نکنی بچخ راحت طلب میشه تا تشخیص شیشه وسینه براش سخته از همون قطره چکان یا قاشق استفاده کن و ان شاالله دوران شیر دهی خوبی داشته باشی و شیرت زیاد بشه

دکتر برات تجویز کرد که شیر خشکم بدی؟؟

عزیزم من شیر خودمو میدم و شیشه هم میدم خداروشکر برای منو وس نزده

نه من دیدم بچه هم شیرمادر میخوره هم شیشه شیر،مگه میخوای چندبار در روز شیشه بدی؟ اگه زیاد بدی احتمالش هست دیگه نخوره،ولی شیشه شیری بگیر که سرش شبیه سینه مادره

دخترم دیگه سینمو نمیگیره یا تو خواب میگره یا میدوشم بهش میدم یا نصف شیر خشک میدم وقتی نیمه سیر شد تازه سینمو میگیره

اره عزیزم چون سینه خودتو باید مک بزنه خیلی راحت نمیاد تو دهنش ولی شیشه راحته به مرور زمان اگه زیاد بدی سینه خودتو ول میکنه سعی کن کمتر درست کنی که کامل سیرهم نشه بعدش شیر خودتو بدی

اره دختر من تا سه ماه خورد بعدش دیگه نخورد

سعی کن روزی یک بار یا دوبار بیشتر بهش شیر خشک نده زیاد بدی بهش دیگه سینه ی خودتم نمیگیره

سلام بله بچه اول منم اینطور شد بعده سه ماهگیش دیگه اصلا سینمو نخورد و کلا شیرخشکی شد😐