۱۶ پاسخ

عزیزم این سوالت واسه ۹ روز پیشه ولی من الان دیدمش.خواستم تجربمو بهت بگم منم هی اینجا سوال پرسیدم میگفتن سایز صفر نخر.همش ۱ خریدم ولی هیچکدوم اندازه نبود همه بزرگ بودن مجبور شدم بعد زایمان مامانم بفرستم لباس سایز صفر بخره.تا الان ک دخترم ۵۰ روزشه و ۵ کیلو شده براش صفر پوشیدم.از دیروز دیگ سایز ۱ اندازشه.وزن تولدشم ۳ کیلو ۳۰۰ بود

ن حتما سایز صفرهم بخرعزیزم حداقل دودست.. بچه ی شما۳کیلوای هم باشه بازم صفرتا ۲۰روز تنش میشه تواین مدت و روزای اولم بچه لباس یسره کثیف میکنه مجبوری تندتندعوض کنی

من که دو سه تاسایز صفر گرفتم برای اولاش لازم میشه..

یکی دودست میخرید عزیزم‌،من خودم دوتاصفر خریدم یکی هم ست بیمارستانیش ک صفره،نی نی روزای اول خیلی کوچولو موچولوعه صفرهم بدردش میخوره

چرا عزیزم اگه بچت درشت نباشه لازمت میشه تا یکی دو هفته

من عزیزم بهم گفتن صفرنخر اما خواهرشوهرم گفت بخر منم چندتا دونه خریدم اونم بلیز شلوار الان میبینم کاش بیشتر سرهمی بدون جوراب میخریدم واقعااااااا استفاده میشه سایز صفر

سلام عزیزم ..
من ک همه رو سایز،یک گرفتم .
برا تو بیمارستانم یکی گذاشتم مگه میخواد چقد کوچیک بدنیا بیاد ک اندازش نشه ..

نه بابا من بچم 3500 بود سایز صفر بزرگش بود یکم

نه اشتباه میگن
بچه شما حتی اگه حدود ۴هم باشه باز لباس صفر بهش میخوره
بچه ها اغلب ۳یا خورده ایی بدنیا میان و لباس صفر تنشون‌میشه

من نگرفتم چون یکای الان خیلی خوبه کوچیکه

من هم خودم هم مادرم بی اندازه گرفتن

منکه سایز صفر هم خریدم همینجورم که نگاه میکنم بنظرم به بچه نوزاد میخوره...ولی سایز یک هم خریدم

بچه دوستم ۳۳۰۰بود صفر بهش بزرگ بود دو صفر گرفت

من بچه ام ٣/٦٠٠بود و هنوز دارم سايز صفر ميپوشونمش..اتفاقا ميگم خوبه چهار دست خريدم براش
چون ادم ميخواد لباس هاش رو بشوره مثلا شير ميريزه و ... خب ميشوري يكي ديگه بايد دم دست اماده باشه

عزیزم اگر بچه ات درشت نگیر من گرفتم فقط 15 روز به زور انداره شد

سلام عزيزم.بستگى به نينيت داره كه ريز باشه يا درشت من كه بچم ريز بود حتى لباساى سايز صفر هم اندازش نبود فقط يه دست دوصفر گرفتم كه فقط همون سايزشه