۸ پاسخ

سلام،سونو واژينال برا وقتيه كه از رو سونو شكمي قلب را تشخيص ندن.اب هم بايد بخوري ولي نه اونقدر كه بتركي.همونجا يه ليوان بخور

باید اب بخورید البته نه خیلی زیاد من خیلی مثانم پر بود گفت برو نصفشو خالی کن🤦🏻‍♀️سونوش واژینال نبود برای من از روی شکم بود

من ازروی شکم بود آب نخوردم فقط ازقبلش دستشویی نرفتم نیازنبودک آب بخورم

اب زیاد بخور اگه جفتت پشت باشه قابل دیدن نباشه ..سونو واژینال میگیرن ..اگه قابل دیدن باشه نیازی به واژینال نیس عزیزم مال من پشت بود دیده نمیشد واژینال انجام دادم

ب من گفتن مثانه پر سونو رحمی

باید آب زیادبخوری عزیزم مثانه ت پرباشه راحت تر صدای قلبش و میشنون

نه عزیزم نیازی نیست اتفاقا میگه بهت اول مثانه ات رو خالی کن واژینال سونو میکنن

فک‌میکنم از رو شکم باشع.مگر ابنکه خودتون واژینال بخاید.اره عزیزم مثانه باید پرباشع