۷ پاسخ

سلام من پسرمو ختنه بخیه کردم چون بزرگ بود خیلی درش گرف ولی کوچیک ها نمیفهمن
و بنظرم بخیه از حلقه ای بهتره چون حلقه ای سنگینی میکنه اذیت میشه بچه

سلام ماتا۱ساعت دیگه پسرمو ختنه میکنم
البته سنتی و میگن همین خوبه

سنتی بهتره حلقه خیلی دیرخوب میشه بچه اذیت میشه

بچه زیریه ماهومیگن سنتی چون حلقه واسش سنگینه ولی بالای دوماه میگن حلقه بهتره چون سریع میوفته

زیر شش ماه معمولا حلقه میکنن کمتر اذیت میشه ولی در کل باتوجه به تحقیقاتی ک‌من کردم بخاطر پسر خودم هردوتاش سختیشو داره
هردو خیلی کم خونریزیشو داره
ولی عزیزم قبل بردن بهش قطره استامیتوفن بده اونجا اروم ارومه

من پسرمو سنتی ختنه کردیم. یک هفته ای کامل خوب شد. دردش هم واسه همون نصف روز اول بود

عزیزم چون بزرگه حلقه خیلی بهتروراحت تره ولی خیلی دیربه فکرش افتادی خیلی اذیتت میکنه بعدچون دردوالان میفهمه ولی انشالله که اذیت نشه و اذیتت نکنه و راحت باشه بچه🤲🏻😍
پیشاپیشم مبارکش باشه