۱۰ پاسخ

سلام عزیزم من توسن شما بودم اصلا حس نمیکردم من از ۲۳ هفتگی دیگه تقریبا یه نبضایی میزد نه بابا زوده هنوز طبیعیه نگران نباش

نه عزیزم تا۲۴هفته همینطوره حرکاتش کمه بعدا بیشترمتوجه میشی
شایدم اصلا کوچولوت تنبل باشه خیلی اهل حرکت نباشه

الان جاش زیاده ی تکونم بخوره کافیه

سلام من بارداری اول هستم دکتر بهم گفت از ماه پنجم ششم کم کم حس میکنیم نگران نباش

س عزیزم اشکال ندار سن باداری زیاد میشه جای بچه بزرگ میشه حرکت کمتر میشه

سلام عزیزم نگران نباش،تو این هفته ها مهم اینه حرکت کنه مهم تعداد حرکات نیست،چند هفته دیگه بیشتر میشه

تا 24 هفتگی وقت هست ک کامل حس کنی

تا هفته ۲۸ حرکات نی نی قوی نیست
اون داره درست تکون میخوره اما چون هنوز کوچیک و ضیعیفه، شما کم حسش میکنین که طبیعیه ۱🤗

عزيزم هفته ات پايينه ايراد نداره اصلا منم تو هفته شما كم حس ميكردم تو هفته ٢٤ اينا عالي ميشه

کجاش مشکل هس ..خوبه ان شاالله از هفته ۲۲بیشتر حس میکنی