۴ پاسخ

اهای مامانای که اطلاعات غلط میدین تروخدا بلدنیستین جواب ندین اخه بچه ی طفل معصوم چ گناهی کرده ک قربانی اطلاعات الکی شما بشه کی بچه چهارماهه روتوروروئک میزاره اخه اینا کمردارن هنوز اینا جون دارن ک وایسن روپاشون دلیلل نمیشع چون پاش ب زمین میرسه بزاریش توروروئک نکنید تروخدا بچه تا ۷ ماه نمیتونه درس روپاش وایسه ستون فقراتش اسیب میبینه ترابخدا درهرموردی سوال میشه اطلاعات درس ندارین هیچی نگین بهتره

سلام قاعدتا از ۶ ۷ ماه ک بچه خودشو سفت میگیره منظورم کمر و پاهاشه
ولی اگ مجبورید روروئکی ک بشه ارتفاعش رو تنظیم کرد بگیرین. اینجوری ارتفاعش رو کم میکنین پای بچه ب زمین میرسه و ستون فقرات کمتر اسیب میبینه. هرچند بازم ب نظرم نزاری بهتره. تو این موقعیت فک کنم تشک بازی گزینه مناسبتری باشه

از ۶،۷ماه ،،،زودتر کمر بچه داغون میشه مگه مجبوری اخه زودتر بزاری

من پسرمو گذاشتم پاش که میرسه