۷ پاسخ

انشاالله دامن تو هم سبز بشه عزیزم

انشالله که باردار باشی عزیزم

انشالله كه بارداري عزيزم خوب برو ازاميش خون بده ٣ساعته جوابش اماده ستو خيالتون راحت ميشه

سلام عزیزم برو ازمایش خون
بده مطمن بشی

اره عزیزم استرس باعث میشه بارداری عقب بیوفته منم ۱سال و نیم تو اقدادم بودم تا ماه اخر کلا بیخیال شدم و دربند بچه دار شدن نبودم حامله شدم

سلام. آن شاالله که باردار باشی ‌.اما دکتر بخرم و گفت آزمایش خون نسبت به حتی سونو جوابش قطعی تر هست. اگه آزمایش خون دادید و منفی بوده فکر نکنم.. آن

شالله به زودی باردار می شی منم ۲ سال بود که مدام برا بارداری اقدام می کردیم و دکتر و دارو و ‌... تازه هر ماه هم فکر می کردم علائم بارداری دارم اما نمی شد تا این ماه که انگار قراره مامان بشم

سلام ممکن ان شاالله بذار دوسه روز بگذره تاخیر بندازی بعد بی بی بزن تاخیالت راحت بشه ولی اگر پریودت منظم احتمال حاملگیت زیاده مگر اینکه بخاطر استرس زیادی که به خودت داده باشی تاخیرافتاده باش که ان شاالله اینطورنیس