۷ پاسخ

عزیزم بهترین کار اینه که مرتب و تند تند به بچت شیر بدی و سعی کنی سینتو خالی کنی حتی اگه شیرو کامل نخورد خودت بقیشو بدوش تا خالی شه. هرچی بیشتر شیر بدی شیرتم بیشتر میشه. قرص شیرافزام خوبه روزی سه بار.

سلام عزيزم، منم شبرم كم بود اينارو هر روز ميخورم:
قرص لاكتاول روزي دوتا، قطره شيرافزا روزي سه مرتبه، پودر گالاكتوميد روزي دو بار
اين غذاها هم خيلي خوبن: آبگوشت بدون حبوبات، سوپ جو، نان جو، ماش، آب هويج روزي فقط يك ليوان، چاي كمرنگ
رازيانه هم من شنيدم خيلي تاثير داره، چه خودش و چه عرقش، ولي من امتحان نكردم البته گويا براي نوزاداي پسر اصلا خوب نيست و بهتره نخوري

ادامه عکس قبلی

سلام عزیزم ،اینا رو از عطاری بگیر، اسیاب کن تا پودر بشه ، و بصورت دمنوش یا روی چای یا اجوش نبات بخور

سلام عزیزم .آبگوشت.آب هویچـ..دم کرده رازیانه.چای زیره نبات.هندوانه...اینا خیلی تاثیر داره

سیر خام، مااشعیر، رازیانه در حد هفته ای دوبار و نه بیشتر

سلام من علاوه برغذااب ابمیوه وشیرزیادمیخوردم ومیخورم شیرم زیادمیشدفقط مایعات زیادکناروعدهاغذات بخورخوبه