۷ پاسخ

سلام عزيزم، گرميجات اصلا نخور، سعي كن خنكي بخوري، بچه رو جلوي نور مهتابي بذار، بچه رو تند تند شير بده تا بيشتر دسشويي كنه و زرديش خوب بشه

سلام عزیزم
اولا که زردی نوزاد مربوط به سازگار نبودن گروه خونی مادر و بچه هست
پس طبیعی هست که یه مقدار زردی داشته باشه
ثانیا دمای هوای اتاق باید کاملا خنک باشه و از لباس زیاد پوشیدن جلوگیری کنید
دمای نرمال اتاق هم باید 25 درجه باشه
گرما زردی نوزاد و زیاد میکنه
هر روز هم ببرش دکتر اطفال زردی و چک کنه

دختر منم زردی داشت من قطره بیلی ناستر گرفتم خورد رفع شد زردیش

با عرق حمومش بده
خودتم عرقیجات خنک اصل بخور نه ازین الکیا ک توش فقط اب میکنن.
عناب هم خنکه.

نور مهتابی خیلی مفیده بیمارستان هم برای کاهش زردی تو ی دستگاه با نور مهتابی می گذارند

تامیتونی شیرخودتو بده ک ازهرچیزی براش بهتره.خنکی بخور زیر نور مهتابی بزار نگران نباش

اصلا جای بچه رو گرم نکن و گرمی خودت اصلا نخور..