۵ پاسخ

فقط ببین الان چندنفرمیان میگن ااا گناه داره بایدتادوسالگی بخوره چه مادری هستی و.......اصل سوالوالان ول میکنن هزارتاچیزدیگه میگن
برودکتربهت قرص یاآمپول میده سینت خشک میشه عزیزم اندازه ای که لازم بوده خورده بچه ناراحت نباش االان دیگه بهش شیرخشکوپاستوریزه بده به حرفام زیادتوجه نکن کارخودتوبکن

من مراجعه کردم به ماما
بهم گفت مرتب کمپرس یخ بذارم و واسه درد سینه مم هر ۸ ساعت مفنامیک بخورم منم اینکارو کردم زود جواب داد دو سه روزه دردش ساکت شد

منم خیلی لاغر شدم آبجیم همیشه بهم میگه چرا به خودت نمیرسی درک نداره بگه خو داره شیر بچه میده مدام میگه عین زن ۴۰ساله شدی دیروز اینقد گریه کردم اعتماد به نفسم اومده پایین اتفاقا منم تو فکر اینم که دوماه دیگه هانا رو از شیربگیرم شاید یه خورده خودم چاق شم

سلام عزیزم خودتو تقویت کن هفته ای ی بار ماهی بخور قرص آهن و ویتامین دی بخور دیگه چیزی نمونده تا۲سالگی گناه داره زود از شیر نگیر

سلام عزیزم هنوززوده منم خیلی لاغرشدم خودت مولتی ویتامین و آهن بخور