۷ پاسخ

من مای بی بی سایز یک گرفتم عزیزم و اندازش بود

من‌ دخترم ۳۳۵۵ کیلو بود
سایز ۱ مای بیبی بردم بیمارستان و اندازشه
سایز ۱ مای بیبی می شه ۲ تا ۵ کیلو

سایز صفر مولفیکس ....مگ نمیخای شیر خودتو بدی ...بعضی بیمارستانا نمیزارن شیر خشک بدی اگرم شیرنداشتی همونجا از داروخونه بگیر

مای بیبی ومولفیکس خوبن مولفیکس سایزیک بردارولی مای بیبی صفرش بزرگه میتونی ازصفراستفاده کنی

پوشاک سایز بدو تولد باید برداری عزیزم شماره 0 و شیر خشک هم محض احتیاط بردار با شیشه بچه

سلام عزیزم پوشک و بهت میگن باید ازهمونجا بگیری من بااینکه داشتم ولی گفتن باید بخری

من سایزبدوتولد گرفتم. مارک مای بیبی خوبه ولی من اون سایز پیدانکردم مولفیکس گرفتم.وشیرخشک اصلا برنداشتم.شایدنیازم نشه.