۱۰ پاسخ

من روند زایمانم خیلی خوب بود حتی وقتی امپول بیحسی رو تو کمرم میزدن دردی حس نکردم فقط بعد از عمل اولین بار ک باید از تخت بیایی پایین یکم سخته.

نه عزیزم سخت نیس
من دوبار سزارین شدم اصلام ترس نداره
اولش که پرستارا چکاپ میکنن
منو فشارمو گرفتن و لباسامو پوشوندن جوراب مخصوص دکترم گفته بود بپوشم اونارو پوشوندن
بعدش چندتا برام آمپول زدن یادم نیس آمپولا چی بودن سرمم رو وصل کردن رفتم اتاق عمل روی تخت دراز کشیدم اولش برام سوند گذاشتن که اصلا نه درد داشت نه ترس بعدش آمپول بیحسی و زدن و عمل کردن بعدش میبرنت ریکاوری تا کنترل کنن فشارتو من تو ریکاوری که دکترم اومده بود بالا سرم ازش خواستم بگه برام پمپ درد بزنن بعد ۱۰ دقیقه بردنم اتاقم
پرستار اومد برام گن بست چون دکترم خواسته بود بعدش سوند رو ازم جدا کردن تا ساعت ۵ اومدن از تخت پایین اومدم بعد اون دیگه خودم راه میرفتم هرچی بیشتر راه بری بهتره
فقط شب خیلی عرق میکردم و بخاطر بچه نمیشد پنجره هارو باز کنیم من کوچولوم شب خیلی گریه کرد پرستار اومد بردش اتاق نوزادان صب ساعت ۶ آورد بهم تحویل داد اونجا بهش نمیدونم چی داده بودن که خوابیده بود
صبح هم دکترم اومد ویزیتم کرد و برگه مرخصی رو بهم داد
اونقدی حالم خوب بود که بچه به بغل سه طبقه رو از پله ها اومدم پایین چون بخاطر کرونا نمیخواستم سوار آسانسور شم

کلا سزارین ده دقیقه یه ربعه سری تموم فقط یه کوچولوووو امپول تو کمر درد داشت نیمه سر بودم که سوند زدن برام بعدعملم رفتم تو ریکاوری چند باری شکممو فشار دادن که اون درد داشت ولی پمپ درد گرفتم که خیلی کمک کرد بعدم تو بخش رفتم همراهم بچه رو میذاشت رو سینم تا شیر بخوره چون من نمیتونستم تکون بخورم برای بلند شدن و راه رفتن خیلی درد داشتم ولی تلاش کردم البته بدنا فرق داره خیلیا بودن خیلی بهتر من بودن خلاصه اونم مقه طبیعی یکی براش راحته یکی خیلی درد میکشه

فقط هفته اولش سخته..اونم دکتر شیاف تجویز میکنه
بعدش اوکی هست..
من پیامای اینجارو میخونم همه از بخیه های طبیعی دارن مینالن یا میگن نمیتونن درست بشینن

خیلی از طبیعی راحتتره...من دردای طبیعی رو کشیدم ۶ سانت بیشتر پیشرفت نکرد سزارین شدم‌...و سزارین رو به طبیعی ترجیح میدم .درد طبیعی وحشتناکههههه

بنظر من بهترین انتخابه
تو بیمارستان که مسکن میزنن درد نداری وقتی میای خونه فقد یکم اذیت میشی برا راه رفتن که تو زایمان طبیعی هم هس
اگرم درد زیادی داشتی میتونی از شیاف دیکلوفناک استفاده کنی ضرری نداره و دفع میشع از بدن
فقد سعی کن راه بری حتی پنج دیقه
هر روز صب یه دوش بگیر زخمتو با سشوار خشک کن زود خوب میشه و عفونت نمیکنه
من که راضی بودم
بدن هرکی یه جوره

الان میان تو دلتو خالی میکنن😂نپرس

من بارداری اولمه تجربه ندارم اما بشدت دوست دارم طبیعی باشم😍😍😍

خیلی سخته فقط همینومیتونم بگم

من بعد از عمل خیلی اذیت شدم .تا یه هفته درد داشتم ولی خب هردو زایمان درد داره .بدنا هم با هم متفاوته .راهیه ک باید رفت