۵ پاسخ

دکتر هلاکویی میگن تا چهارده ماهگی کلا باید شیشه شیرو کنار گذاشت عزیزم،

باشیشه بهش آب بده عزیزم لیوان که توخوابه نمیخوره

سلام عزیزم بله شیرشبوزیریسال باید قطع کنی چون دندونهاشونوخراب می کنه من دخترم ۱۰ماهگی دیگه نخوردالان بهش آب تولیوان میدم البته اینم بگم دیگه شیر مم خودبخودنمیخوره شیرپاساستوریزه هم نمیخوره دیگه نمی‌دونم چیکارکنم😥

میخوای شیر خودتو قطع کنی؟نظریه میگه که ۱۱ تا ۱۸ ماه کودک بدترین زمان جدا کردن از شیره.از نظر عاطفی میگن

پسر منم یه بار بیدار میشه شیر میخوره ،من که مطالعه کردم باید با آب جایگزین بشه ،ویکم زمان می‌بره ،باید کاملا سیر بشه و بخوابه آخر شب که می خواد بخوابه بهش شیر بده تا سیر بخوابه