۶ پاسخ

من فقط ب دخترم تو خواب پستونک میدم یا اینکه خوابش میاد خماره میخاد بخابه تو بیداری اصلا نمیدم

یه روز میاد که پشیمون میشین
پستونک یه مزایایی داره خصوصا برای اولیاء اما به ضرر هاش نمی ارزه
اینکارو نکنین
بچه وقتی به پستونک عادت کنه رفته رفته اشتهاش کم میشه و به جای گرفتن سینه ی مادر یا شیشه شیر مدام میخواد پستونک بخوره
"خدا" رو شکر کنین که بچه ی نازتون خوب شیر میخوره و دغدغه ی شیرنخوردن و وزن نگرفتنش رو ندارین

عزیزم نفخ کردن ربطی ب شیر خوردن زیاد نداره..کوچولوی شما سنش اونقدی هست ک گرسنگی رو از سیری تشخیص بده..احتمالا نمیتونه خودشو سیر کنه ک دایما میخاد شیر بخوره..سر ساعت شیر دادن برای بچه ها رفلاکسی خوبه اونم تا پایان دو ماهگی بعد از اون باید هر موقع ک بچه طلب شیر کرد بهش شیر بدین..در مورد پستونکم بعضی بچه ها هر چقدر هم تلاش کنی پستونک نمیگیرن...

سلام منم همه راه ها امتحان نکردم نگرفت همچنان تاصب مک میزنم .نفخ میکنه

پسر منم همینطوریه
هر کاری کردم نتونستم بهش بدم
ولش کن نمیخواد بدی بهش
ساعت شیر خوردنش هم درست میشه
سعی کن با بازی کردن و سرگرمی ساعتشو درست کنی

بزار دهنش رو پات تکونش بدع
چند باد پس میزنه ولی میگیره
بچه من ک میگیره ولی براش نگه میدارم خودش نگه نمیداره