۹ پاسخ

عزیز دلم من ۲۹ هفته ام تازه از ۲۶ شکمم در اومد اصلااا نگران نباش نینی رشدشو میکنه 😍😍😍

منم ۱۷هفتم دقیقا همینجوریم کلا شکمم هیچ فرقی نکرده با قبل

دوستم امروزفرداس بزاد انگارنه انگار یکم اومده جلو دکترم گفته بچت سالمه

سلام من خودم ۲۰ هفته ام تا هفته پیش شکم نداشتم ولی الان یکم داره برجسته میشه و کلا تا الان ۳ کیلو و نیم اضافه کردم

عزیزم من الان بیست و هشت هفته ام بیرون اصلا کسی متوجه نمیشه باردارم روی دخترم هم اینجوری بود ماه اخر مشخص بود یکم شکم

از هفته۲۰به بعد معمولا شکم میاد جلو عزیزم

بله عزیزم طبیعیه بعضی ها مثل من که ۱۴ هفته هستم شکمم بزرگه ولی خاله ام تا ۵ ماهگی شکمش تخت بود بدن هرکسی باهم فرق داره

سلام گلم
هنوز دیرنشده برا بزرگ شدن شکمت نگران نباش...

من موعد پریودم گدشته زیردلم سفت شده ینی باردارم؟اخه تو اینترنت خوندم وقتی رحم باردار بشه شروع میکنه به سفت شدن راسته واقعا؟