۴ پاسخ

نخور عزیزم
بمنم گفتن من از هفته ی آخر خوردم صبح روز زایمانمم خوردم بعد رفتم بیمارستان 😐 چشمت روز بد نبینه ۲ روز تو بیمارستان بودم ۶ تا دز قرص بهم دادن آمپول فشار بهم زدن درد داشتم اما دهانه ی رهمم نیم سانتم باز نشد بسته ی بسته ۴۱ هفتمم رد شده بود ، ماماهای اونجا گفتن بخاطر زعفرونه نباس میخوردی گفتم بمن گفته بودن قبل زایمان بخوری خوبه گفتن منظور حین زایمانه ینی وقتی دهانه ی رحمت چندسانتی باز شده بخوری کمک میکنه زایمانت راحت باشه اما قبلش بخوری باز نمیشه ، هیچی دیگه تهش سزارین شدم😐

عزیزم من از دکتر متخصص شنیدم زمانی باید شربت زعفرون و چیزهای گرم خورد که دردها شروع شن قبل از شروع دردها مصرف شه ممکنه جفت از بچه جدا شه خدای نکرده خطرناکه

بله شربت زعفران با گلاب خیلی تاثیر داره ولی زیادش خطرناکه ، بیشتر از دولیوان در روز نباشه

۴ روز مونده به زایمان بخور