۶ پاسخ

اره عزیزم من تا موقعی که ۶ کیلو شد استفاده کردم البته بیشتر ۶ ام استفاده کردم چون مونده بود الان ۳ میبندم که از ۵ تا ۹ کیلو هس

من دخترم بدو تولد 2و600بود سایز 2گرفتم داخلش ازاد بدد الان 5 کیلو باز سایز 2هنوزم اندازشه

عزیزم سایز ۲ از ۳ تا۶کیلو...من الان سایز ۳ میبندم چون برا پسرم گوچیک شدن ک کشش جا میکرد

من پسرم از۴۷۰۰ اینابودازپوشک ۳استفاده کردم چون تنگ میشد۳ فقط بایدسفتترببندی که پس نده

سلام.وزن بچم 5800ه.اما دور پاهاش ک تپله شماره 2پاشو میزد.تازه 3خریدم.از40روزگی حدودا 2خریدم براش.دیشب. اولین بسته 3بود

نه من دوتا بسته ۴۰تایی استفاده کردم میزد بیرون ۳گذاشتم جفتمون راحت شدیم😁