۶ پاسخ

پسرمنم وزنش کم بود رفتم دکتر به پسرم دارو داد به منم داد بعدش گفت بهش شیرخشک بده غذاکمکی پسرمم خوب شد

گلم منم مثل خودتم من هر سری سه پیمانه میدم اگرم بازم بخواد بهش میدم از شیر خودمم دریغ نمیکنم هر یه ساعت فوقش یک ساعتو نیم

شیر خشک نده چون کم کم شیر خودت رو نمیگیره بزرگتر بشه میفهمه که شیر خشک خوشمزه هست سینه نمیگیره به اصطلاح دو سینه میشه و گیج میشه سینه شما رو پس میزنه سعی کن شیر خودت رو بدی وگرنه شیرت خشک میشه

ببخشید وزن تولد دخترتون چقد بود ؟
چون الان دختر منم سه ماه و بیست روشه ۵ و۲۰۰ وزنشه
الان بهتر شده وزنگیری

راستی عزیزم بستگی به وزنشم داره موقع بدنیا اومدن اگه سه کیلو بوده الان وزنش طبیعه

عزیزم سیر میشه دیگه زیاد میدی فکر کنم خوب بعد بیدار نکن بخواد خودش پا میشه دیگه