۵ پاسخ

واسه منم گفتن ۳۰.ولی استراحت میکنم

باید استراحت کنی تا بره بالا مال من ان تی ۳۱ بود استراحت زیاد کردم شد۳۶

سلام عزیزم جای نگرانی نیست😍
اندازه طول سرویکس در هفته های بارداری
- هفته 8 تا 14 بارداری: حداقل طول سرویکس 28 میلیمتر و حداکثر 56 میلیمتر

یکم استراحت کن تا سونوی آنومالی ببین چند شده

عزیزم مراعات کن خطرناک نیست بالای ۳۰ خوبه ولی من تو ان تی ۴۲ بود برا انومالی شده بود ۳۴ با استراحت باز رفت بالا خوب شد شماهم ن زیاد پیاده روی برو ن پله بالا پایین کن و نه جاروبرقی بکش رعایت کنی میره بالا