۴ پاسخ

طبیعیه گلم منم این درد ها رو از همون اولش داشتم اما خودم متوجه نمیشدم که دارم چون تو خواب ناله میکردم اما الان تو بیداری هم بعضی وقتا میاد سراغم درد پهلو و کمر اوایل هم درد توی لگنم بود و تا تو پاهام رو سر می کرد خودتو خسته نکن و استراحت داشته باش شب ها حتما به پهلو بخواب و یه بالش هم بذار وسط پاهات من این جوری شب ها راحت تر میخوابم بدنت رو هم از الان چرب کن

منم‌اینجوریم‌عزیز مخصوصا الان ک کمردرد دارم طبیعیه ولی ب دکترتم‌بگو نیازی باشه میگه شیاف بزار

برای درمان هر دردی از تجربه دیگران استفاده نکن اگه خیلی اذیت هستی با دکترت مشورت کن قطعا بهترین راهکار رو بهت میده

عزیزم برو یک آزمایش بده احتمالا کلسیم آن پایینه،شیر و ماست و پنیر زیاد بخور،ویتامین ها تو آزمایش داده دکتر چک کنه؟