۸ پاسخ

اره فرق داره باید بعد از سونو انجام بدی تو یه روز

دکتر ب من گف میتونی تو ی روز بگیری و اینکه فرقی نداره ناشتا باشی یا نه

باید حتما تو روزی که سنو میدی آزمایش بدی وگرنه مجدد باید سونو بدی.
سنو که دادی با جواب سونو میری آزمایشگاه و احتیاجی هم به ناشتا بودن نیست.

عزیزم من روز بعد سونو رفتم آزمایش چون باید ناشتا باشیم‌.
من عصر بهم وقت سونو دادن،که دیگه نمیشد ناشتا باشم
روز بعدش رفتم آزمایشمو دادم صبح.
فاصله یک روز اشکالی نداره عزیزم

عزیزم وقتی سنو میدی باید حتما تا فرداش بری ازمایش اونم با جواب سنو باید بری ن صبحانه ات بخور برو مشکلی نداره

فردای سونو باید بری ازمایش، اگه ازمایش قندم جدا از ازمایشا تو آزمایشت نوشته باشه باید ناشتا باشی، در کل ناشتا باشی بهتره

اصلا باید تو یه روز بریم.اول سنو بعد آزمایش.
نه نمیخواد ناشتا باشی

دکترم ب من گف باید روزی ک سونو میدی ازمایشم بدی چن خدایی ناکرده شاید مشکلی داشته باشه جنین .دیگه نمیدونم مال شمارو .ولی برا من اینطور گف
لازم نیس ناشتا باشی
خودشم اول سونو رفتم بعد ازمایش
رفتی سونو حتما چیزای شیرین بخور