۹ پاسخ

من کولیک ایز میدادم عالی بود

من پسرم بعد از دوماهگي خودش درست شد ، دو ماه اول مثل شما شبا تا هفت صبح بيدار بود ،كوليكشم كم كم خوب ميشه تا چها ماهگي ، قطره كوليكز يه ربع قبل از شير بهش بدين

عزیزم تاوقتی کولیک داره نمیتونی کاری کنی باید صبر کنی تموم شه اونوقت عادشو تغییر بده

کولیکی ها صدای سشوار رو خیلی دوست دارن یه بار امتحان کن

شربت نرس هارویز و قطره کولیک اید

عزیزم شما براش قطره کولیک و شربت گریپ میکسچر استفاده میکنید؟ اگه دکتر مجوز استفاده داده با مشورت ایشون اینارو بهش بدین عالیه.منم با دخترم این مشکل رو داشتم و چند مدل دارو استفاده کردم اما اینا جواب داد فقط

دقیقا من کل شب بیدار بودم صبح ک پسرم میخوابید دنبال کارا خونه بودم.اصن خواب نداشتم.یهو بیهوش میشدم.یهوووو.همون ۳.۴ساعت خواب کافی دو سه رو ایندم بود

روزانزارزیاد بخوابه ولی بازم چندماه اول اینجوریه خودش درست میشه

پسر من بعد از چله خودکار تغییر کرد🥴
فعلا اذیته.
کولیک شبا بیشتر اذیت میکنه.