۴ پاسخ

کلا بچه ها بعضی مواقع حال ندارن مثل خودمون که هرروز یه طورنیستیم
بعضی غذاها مثل دوغو ماست ویا سردیجات هم باعث میشه بیشتر بخوابن اون روزو

عزیزم معمولا حرکات جنین رو از ۲۸ هفته میشمارن. بعد از وعده ی غذات ب پهلوی چپ بخواب.تو یک ساعت باید حداقل ۴.۵حرکت داشته باشه. اگر نداشت چیز شیرین بخور دوباره بخواب ب چپ. اگر این بار هم نداشت برو زایشگاه صدای قلبشو بذارن

اره ممکنه من چند بار واسه خودم پیش اومده

اره من یکبار یک روز کامل تکون نخورد از استرس مردم آب قند خوردم دراز کشیدم بازم تکون نخورد داشتم میرفتم که سونو انجام بدم دیدم نبض زد فقط تنبل خان