۵ پاسخ

نع نع اصلن یا شیاف یا استا خیلی خطرناکه

درست ترین پاشوییه اینه که همزمان چند تا کهنه و اب ولرم پیشت باشه یه کهنه ی خیس شده بااب ولرم روی پیشونی دوتا زیر بغل هاش و یکی روی شکمش بذاری و مدام تکرار کنی خیلی زود به امید خدا تبش پایین میاد

نه گلم 4ساعت باید فاصله بیفته مگه تبش پایین نیومده؟اگه خدایی نکرده تبش خیلی بالا بود برای سریع پایین اومدن شیاف کن در غیر اینصورت همون 4ساعت یکبار دوبرابر وزنش بهش قطره بده انشالله که زود خوب مبشه و بلا ازش دوره

نه حداقل بايد دوساعت بگذره دوساعت بعد قطره ميشه شيافت گذاشت

سلام.ابلیمو و آب قاطی کن ی پارچه تمیز بزار توی محلول بپیچون دور مچ پاش.ولی با فاصله از استا چون شنیدم استا و پاشویه باهم امکان تشنج رو بالا میبره