۴ پاسخ

منم مث شما بودم اخه اولا قبلا شیر کم میخورد و شیر میموند تو سینت الان بیشتر میخوره و کمتر دیده میشه ولی بده هرچقد میخواد میک بزنه اگ سینه هات خالی بشن کامل بیشتر شیر تولید میشه و اینکه من از وقتی قرص شیرافزا میخورم خیلی راضیم روزی دوبار میخورم صب و شب استفاده کن جواب میگیری شیره ی انگورم خیلی خوبه اونم صب و شب ی قاشق بخوری بد نیس

اره علاوه برچیزای تقویتی قطره شیرافزابگیر

چیزا مقوی بخور عزیز،تخم شربتی شیرتو خیلی زیاد میکنه، بچت سیر میشه اون هنوز زیاد نمیخوره که

باید موقع خوردنش صدای بلعیدنش بشنوی منم شیرم کمه زودخالی میشه بعدش شیرخشک بهش میدم چون جیغ میزنه