۸ پاسخ

بچه منم همین شکلیه دیروز انقدر جیغ زد دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم و تو اتاقش تنهاش گذاشتم تا یکم اروم شم و برگردم چند دیقه گذشت دیدم صداش نمیاد دیگه اروم شده داره در و دیوارو نگاه میکنه فقط با من لجه همونجور گذاشتم رفتم به کارام برسم اینبار اومدم دیدم خوابیده از خوشحالی میخواستم جیغ بزنم برا اولین بار خودش خوابیده بود😑

وای منم اومدم بگم نی‌نیم خیلی اذیت میکنه دیگه اعصابم نمیکشه بازی میکنم باهاش گریه میکنه بغل میکنم گریه میکنه هر کاری میکنم غر میزنه گریه میکنه خسته شدم حسرت ۵ دقیقه خواب آرام مونده به دلم 😭😭

ازیه چی ترسیده و باشما احساس امنیت داره .نوازشش کنیدوبهش حس امنیت بدیدتاکم کم اروم شه

آری برای ما هم همین گونه است .

بببببببللللللعههههه 😐😐

سلام میگم رفلاکس نداره

اره پسرمنم همین طوره

دختر منم الان دوماهه اینجوریه حتی وقت نمیکنم غذا و چای بخورم جه برسه بخوام به کارای دیگم برسم واقعا خسته شدم 😥😥