۳ پاسخ

چرا شیر افزا نمیخوری؟یا رازیانه...اگه یه کاری کنی شیر خودت بیشتر شه که بهتر از شیر خشکه

من خودم شیشه شیر اونت استفاده می کنم، یه مدل داره قنداق خوریه، سرش خیلی خوبه مثل سینه مادر میاد، سرشیشه شو جدا میفروشن ولی مثل فابریک رو خودش نیست، ولی خب شیشه قنداق خوری هم کوچیکه، ولی به هر حال اگر شیشه بدی ممکنه سخت شیر خودتونو بخوره، یه دکتر پیشنهاد داد اگر میخواید شیر خودتونو بخوره، با سرنگ یا با قاشق کمکی بدید

Avent خیلی خوبه
من تا دوماهگی میدادم، بعد از دوماهگی دیگه شیشه نگرفت