۱۱ پاسخ

من خوردم میزارم‌۷ ۸ دقیقه توی فر دمای ۲۰۰ درجه هم همبرگر خوردم جات خالی هم پیتزا همرو میزارم فر .

سلام عزیزم منم همش هوس اسنک بیرونی میکنم ولی نمیرم بخورم خودم درست میکنم ولی بازم دلم میخاد😓اگه کرونا نبود که مشکلی نبود آنچنان کرونا مکافاتی شد

منم ده دفعه خوردم طوری نشذه خداروشکر. نترس

عزیزم من خوردم چیزی هم نشده البته از جای مطمعن بگیرین

من ازجای خوب چندبار گرفتم خوردم.ولی مطمعن بودم ازشون

عزیزم خصوصا تو این کرونا هر چی از بیرون نخوری به نفعته احتیاط شرطه
این همه دستور خوب که عین بیرون میشه تو اینترنت هست یا خودت درست کن با بده یکی واست درست کنه

من خوردم ولی ساندویچ گرم خیلی خوش مزه بود جات خالی

من تقریبا ماهی یک بار میخورم

من خوردم مشکلی هم پیش نیومدده

من با توکل به خدا همیشه خوردم 😀

سلام من خوردم عزیزم مشکلی هم پیش نیومد.یکبار مشکلی نداره بنظرم