۶ پاسخ

دکترا حرف هم زیاد میزنن یه خانومه ای هفته ی ۲۹ رفته بودن گفته بودن یکو پونصد چقدر کمه و‌... اما من وزن بچم یکو دویست بود دکتر میگفت چقدر زیاد وزن بچه در هفته ی سی و چهارم بین یک کیلو و نهصد و دوکیلو و صد هسته که حد نرمالشه

۳۴هفته حداقل باید ۲۱٠٠ باشه
من بچم ۲۵٠٠ بود
عزیزم سعی کن چیزای پروتئین زیاد. الان ک ماه اخری برنج،ماکارونی رو قطع کن .چون اونا فقد وزن خودتو بالا میبره سنگینت میکنه
لوبیا،عدس،گوشت
میگن بستنی تو وزن گیری تاثیر داره. ولی علمیشو نمیدونم
من خودم زیاد میخورم، بستنی ساده

خوش به حالتون من شکمم خیلی بزرگ شده بود به قدری که همه میگفتن دوقلو هست و نتی دکتر بهم گفت بچه ات خیلی درشت هست دوماه قبل رفتم سونو گفت دو کیلو چهار صد وزنشه دیروز صبح زایمان کردم دو کیلو و‌پانصد گرم‌هست 🙄 یعنی فکم داره پاره میشه تو ماه یعنی صد گرم رفته رو بچه ام مگه میشه خیلی ناراحتم و خیلی خیلی ریزه باورم نمیشه این بچه من باشه الان بچه من روز دومش هست

آره من ۳۳ هفته ۱۷۰۰ بود الان نمیدونم

سویق جوگندم عدس روزی یه قاشق چای خوری واسه وزنگیری باهم قاطیشون کن عالیه بخور

من هفته سی و سه دو کیلو و ششصد بود