۶ پاسخ

احتمالا اون موقع نرمال بوده اما بعدا از خودت کار کشیدی یا سنگینی بلند کردی اومده پایین یا پله زیادی بالا رفتی یا خیلی سرپا بودی اینا همه تاثیر داره

منم دقیقا مثل شما بودم...گفت کارسنگین نکن که بره بالا،این ماه که سونو دادم رفته بود بالا....البته رابطه هم نداشتم..

کار سنگین .پله پایین بالا رفتن .استراحت کم.سونو ان تی مربوط ب فقط کروموزوم و سندروم و جفت هنوز خیلی کوچیکه ک بخوان اینجور بررسی کنن

فک کنم فعالیت زیاد باعث میشه

پیاده روی زیاد پله بالا پایین کردن سرپا ایستادن زیاد

انجام دادن کارسنگین وزیاد سرپاموندن