۶ پاسخ

باید نان 2بدی
مقدارش هم روش نوشته

عزیزم به نظر من نان نده سوپرامیل ۲ عالیه چون غذا میخوره یبوست هم‌نمیشه با این شیر

به نظرمن نان بهش نده اپتامیل بده اپتامیل یبوست نمیاره چون الانم داره غذا میخوره شیر نان برلی بعضی بچها یبوست میاره و هر شیری هم خواستی بدی باید شماره ۲ بدی

عزیزم بعدشش ماهگی نان 2استفاده میشه 1قبل شش ماهگی من دارم میدم خوبه

سلام از شش ماه به بالا باید نان ۲ بدین برای هر وعده و چند سی سی دادنش نسبت به سن روی قوطیش درج شده

عزیزم 6ماه ب بعد نان 2باید بدی ،هر 30سی سی یه پیمانه شیر خشک