۴ پاسخ

عزیزم از روزی یکی دوقاشق چایی خوری شروع کن بتریج بیشترش کن

دکتر به من گفت فرنی با ارد برنج و اب و درست کنم وقتی یه مقدار خنک شد توش شیرخشک بریزیم گفت روزایه اول یه کوچولو نبات بندازم ولی بعد میتونی تو فرنیش از موز یا گلابی استفاده کنی .از یک قاشق شروع کن و هرروز بهش اضافرکن تا اخر هفته برسه به یک پیاله دکتر به من اینجوری گفت

سلام عزیزم با آرد برنج شیر و شکر برنج رو بزار 5 ساعت خیس بخوره بعد بزارید خشک بشه و خشک شد آسیاب کن بعد یک قاشق آرد برنجو با شکر بزار بجوشه خوب پخته بشه بعد شیر خودتون یا شیر خشک بریز توش بعد به بچه بده

بچتون چندکیلو دنیا اومده الان چندکیلوهست؟؟