۵ پاسخ

عزیزم‌منم همین مشکل و دارم امروز براش سوپ درست کردم یه تیکه سینه مرغ و سیب زمینی و هویج یکم نمک و کره خوشمزه بودن دوست داشت جوپرک هم بزنی که دیگه بهتر

عزیزم سوپ واسش درست کن

منم همین مشکل رو دارم

سوپ براش درست کن.هویچ و سیب زمینی .اب ماهیچه.یامرغ.ی قاشق برنج ی قاشق جوپرک.من ی قاشقم چهارمغز براش میریزم توسوپش .مثل گردو وپسته.فندوق.بادام درختی وکنجد اسیاب میکنم همه روباهم.سرلاکم خوبه

یکم نمک به غذاش بزن خیلیییی کم تابه اشتها بیاد