۵ پاسخ

تشک بازی هزینه اضافیه من دو ماهگی گرفتم فقط تا سه ماهگی چندباری استفاده شد بعدش غلت زدن یاد گرفت نمیموند توش

من تشک غلت گیر نگرفتم اما تشک بازی داره و از زمانی که شروع کرد غلت بزنه گذاشتمش توی تشک بازیش خیلی هم دوست داره و کلی با اسباب بازی هاش بازی میکنه
من تجربه شیردوش دستی ندارم اما با برقی راحت از یه سینه ۸۰ سی سی رو میدوشم و درد هم نداره راضی ام

سلام گلم دختر من تشک بازیش رو‌ دوست داره و بازی می‌کنه
یه مدل هست پلی جم‌ پایینش حالت پیانو داره پای بچه ک میخوره موزیک میزنه بچه خیلی دوست داره

در مورد تشک بازی که اصلا ارزش خرید نداره، حتی یک بارم استفاده نکردم، شیر دوش دستی که افتضاحه ولی میگن برقی خوبه ، استفاده نکردم،

به نظر من که هم تشک غلت گیر و هم تشک بازی خریدنش اشتباهه بچه من که دوماهگی دیگه تو غلت گیر جاش نشد تو تشک بازیم نموند چون شروع کرد دمر شدن اون تو نمیتونست غر میزد بیارمش بیرون