۵ پاسخ

قرص شیردهی سخت ترین روش جلوگیری. چون شرط داره.1_بچه فقط شیرمادروبخوره2_روزاته حداقل8تا12وعده شیربخوره3_هروعده20دقیقه مک زدن مفیدداشته باشه4_سرساعت معینی بایدخورده ‌شع

من خوردم حامله شدم

سلام.قرص شیردهی در صورت تغدیه انحصاری با شیرمادز میتونید استفاده کنید و گرنه اثری ندارد.نام قرص لاینسترنول هست که بایستی پشت سرهم بدون استراحت راس ساعت مشخص تا زمان شروع غذای کمکی ۶ماهگی کودک مصرف شود

سلام قرص شیردهی فقط وقتی میشه بهش اعتماد کرد که فقط بچه فقط شیر مادر میخوره.اینجوری ریسک بارداری بالاست

ولی من شنیدم که قرص شیردهی خوردن اما باردار شدن