۸ پاسخ

خب یا گرسنست
یا دل درده
یا کولیک داره
یا گوش درده
ب هرحال ی چیزیش هست ک‌گریه میکنه
ببین پیدا کن علتشا و رفعش کن

عزیزم دخترمن تادوماهگی هرشب کارش گریه بود هرکاری میکردم و دارو میدادم اروم نشد تنها چیزی ک جواب داد تو پتو تاب دادن بود خیلی ارومش کرد تادوماه بااون اروم کردم بعد ک دردش خوب شد کم کم از سرش انداختم
من همه راه رو رفتم پتو بهترین روشی بود ک میتونم بهت پیشنهاد بدم

تو پتو بذار و با یکی تکونش بده سریع اروم میشه

اب داق نبات عرق نعنا بده اروغشو بگیر ببرش حموم بیار ماساژش بده البته اگه حالشو داری 😂

سشوار و روشن کن نزدیکش اگر ساکت شد کولیک داره... اگر نشد دلش درد میکنه که دیگه باید سگا گریپ بدی یا صبر کنی خوب بشه ...

بچه رو ب شکم بگیر و راهش ببر

دل درد داره؟؟
بغلش کن بچسبون به خودت تکون بده ـاگه نشد پاشو یه ذره راه ببر تو بغلت

سلام باید اول دلیل گریشو بدونی هر دلیلی می تونه باشه