۷ پاسخ

حتما زیاد دادی بهش
من به پسرم فقط اخر شب میدم که سیر شه زیاد بخوابه. البته بارم قبل و بعدش شیرخودمو میخوره

دختر منم همینجوری بود دیگه یه چند روزی شیر خشک بهش ندادم دیگه خداروشکر الان سینه مو میگیره شیرخشک هم موقع خواب میدم بهش

منم کمکی میدادم ولی همیشه توخوابش اخراشبا وقتی می‌فهمیدم عمیق خوابیده دیگه خداروشکر سینمم ول نکرده توهم دیگه توبیداریش شیر خشک نده فقط شیر خودت زمانی که خوب عمیق خوابیده بود احساس کردی بچت گرسنس بهش کمکی بده گلم

شیشه دادی زیادم دادی عادت کرده
هیچی شیر مادر نمیشه
وقتی تو خواب میگیره پس تلاشت کنی تو بیداری هم میگیره سینه ت به گریه هاش توجه نکن ،
رابط سینه فکر نکنم ولی برو مرکز بهداشتتون بگو بفرستنت آموزش شیر دهی اینجوری شاید موفق بشی

عزیزم پسر منم اینجوی شده دگ توخواب میگیره ولی توبیداری اونقده غر میزنها منم دگ میخوام کمکیو قط کنم فقد شبا موقع خواب بدم بهش همین وگرنه دگ سینمو نمیگیره بمرور

عزیزم اولا شیشه اگه میخوای بدی شیشه ای بده که سرپستونکش فرم سینه مادر باشه و سوراخش ریز باشه و براحتی شیر نیاد
ضمنا در مواقع ضروری سعی کن شیرخشک بدی
رابط سینه ام ربطی نداره رابط برای کسایی هست که نوک سینه ندارن

سعی کن تامیتونی شیر خودتو بدی احتمالا شیشه خیلی دادی بهش