۶ پاسخ

ببین بخور ولی خوب هرچیزی زیاده ردیی نتیجه خوبی نمیده
میگن هرمون زنانه داره واسه پسردارا با احتیاط باید خورده شه
یه قاشق رازیانه و یه قاشق زیره بنداز تو قوری اب جوشیده بنداز توش مثل چایی دم بکشه با نبات نوش جون کن

سلام مگه چند کیلوعه

من شنیدم صدای پسرو نازک میکنه و کلا تنظیم کننده هورمونای خانومتست به درد پسرا نمیخوره

بخاطر هورمون زنانه که توی رازیانه هس میگن نباید خورد
یه عده میگن در اینده رفتارهای زنانه پیدا میکنه
یه عده میگن دختر زا میشه
حالا راست و دروغش بماند
🙄

اره راسته میگن مادرایی که پسر شیر میدن نباید رازیانه بخورن بلوغ بچشونو خیلی عقب میندازه

سلام عزیزم نه نباید بخوری من تو نت زیاد سرچ کردم نوشته بود ضرر داره برای مامان هایی که بچشون پسره دیروزم رفتم چندتا عطاری پرسیدم گفتم نه نباید بخوری هورمون زنانه تو پسر زیاد میکنه، نخور عزیزم